Loïs en Max

Ik ben kindercoach Loïs Buter en samen met mijn mooie labrador Max vormen wij een gecertificeerd coach duo.
In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding kindercoach met als co-coach de hond bij Pets4care. Kinderen helpen terug in hun kracht te zetten was voor mij de grootste drijfveer om hieraan te beginnen. Of het kinderen zijn met een ontwikkelingsstoornis of kinderen die even niet lekker in hun vel zitten, voor mij is ieder kind belangrijk, de kinderen zijn immers onze toekomst.
Uit eigen ervaring weet ik dat honden en paarden enorm kunnen helpen als je als kind even niet weet welk pad je moet bewandelen. Als je even niet lekker in je vel zit, iemand dierbaar bent kwijt geraakt of angst hebt voor bepaalde dingen, kunnen dieren je helpen gewoon door er voor je te zijn. Deze ervaring wil ik graag delen met kinderen. Ervaren wat je kracht is en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Samen vormen wij een gecertificeerd team, volgens het protocol van Pets4care. Ik ben gecertificeerd dog assited kindercoach en dierbegeleider Animal Assited Interventions (AAI). Pets4care werkt volgens internationale kwaliteitsstandaarden (PetPartners,/ESAAT/IAHAIO): Veiligheid, betrouwbaarheid, dierenwelzijn en hygiënische verantwoordelijkheid. Ik ben dan ook in staat om zijn gedrag te lezen, en weet wat hij nodig heeft op momenten dat het teveel voor hem wordt.