Speciaal voor jou

Wat fijn dat je mijn pagina gevonden hebt. Ik ben super trots op je.

Soms voel je je gewoon een beetje bang, verdrietig, boos of zit je even niet lekker in je vel. Heb je moeite om mee te komen in de klas of moeite met je concentratie? En heb je het gevoel dat je de enige bent die zich zo voelt…… Gelukkig is dat niet zo, er zijn meer kinderen die zich zo voelen of ook deze problemen ondervinden.

Hoe fijn zou het zijn als iemand je kon helpen, iemand die je laat voelen wat je kracht is en wat je kwaliteiten zijn? Ik en Max kunnen je daar zeker bij helpen.
Wat is dat eigenlijk je kracht? Hoe zou je dit zelf kunnen omschrijven? Wat is de reden dat je bij mij wil komen? Ik vraag dan wat is jouw hulpvraag.
Je kracht is hetgeen dat je zo sterk maakt dat je jouw hulpvraag onder ogen kan komen en ermee om leert gaan. Dat je leert wat je kwaliteiten en talenten zijn. En de oplossing voor je hulpvraag die ligt al bij jezelf, wij zijn ervoor om je te helpen naar deze zoektocht. Wellicht kan ik beter zeggen coachen is helpen met het zoeken naar jou lifeskills, jou vaardigheden.

Wat kunnen ik en Max voor je doen? Wij zijn heel benieuwd waarom jij je zo voelt en samen gaan we op onderzoek uit. Dit kan door samen te praten, te kleuren, spelletjes doen met Max of door samen een boek te lezen. Heb je even geen zin om te praten dan gaan we lekker naar buiten met Max, hij vindt het heerlijk om samen buiten dingen te ondernemen en heerlijk het bos te ontdekken.

IMG_0491